Home / Vlees recepten / Runderreepjes Traybake

Ingrediënten

4 personen
  • 400 gram Runderreepjes
  • 500 gram Krielaardappelen
  • 1 stuk Rode paprika
  • 1 stuk Gele paprika
  • 1 stuk Rode ui
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • 1 theelepel Knoflookpoeder
  • 1 theelepel Paprikapoeder
  • 1 theelepel Gedroogde oregano
  • naar smaak Zout en peper

Recept voor runderreepjes traybake

Deze moderne en smaakvolle traybake bevat malse runderreepjes, geroosterde krielaardappelen, paprika's en rode uien. De combinatie van verse groenten, Mediterrane kruiden en olijfolie zorgt voor een uitgebalanceerde en smaakvolle maaltijd.

15 min. bereiden 35 min. in de oven 10 ingrediënten 4 personen
Runderreepjes Traybake

Zo maak je 'm

Je maakt deze heerlijke Runderreepjes Traybake in 9 eenvoudige stappen.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Snijd de paprika’s en rode ui in grove stukken en halveer de krielaardappelen.
  3. Doe de krielaardappelen en groenten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie.
  4. Bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano, zout en peper en meng goed.
  5. Bak de groenten en aardappelen 25 minuten in de oven.
  6. Haal de schaal uit de oven, voeg de runderreepjes toe en meng ze goed door de groenten.
  7. Bak nog 10-12 minuten tot het vlees gaar en sappig is.
  8. Serveer warm, eventueel met een frisse salade of knapperig brood.

Gerelateerde recepten

test
vlees
Kippendijen Traybake
vlees
Kippendijen Traybake
Totale tijd: 55 min.